SHELL HELIX-Топ Масла

Shell Helix Ultra- моторни масла със супер качество. Те осигуряват най-добрата защита от отлагания, износване и корозия.

Техническият мениджър на Shell Helix- Bob Sutherland-обяснява технологията Shell PurePlus, която, заедно с пакет присадки  Active Cleansing, се използва за получаване на тези синтетични масла.Те съдържат активни миещи присадки, които се явяват   ключов компонент . Тези масла предпазват двигателя от износване,  не позволяват образуване на отложения по детайлите и осигуряват икономия на гориво. Но те не могат да направят това самостоятелно. Действието на присадките се осигурява от характеристиките на базовото масло. Комбинация от технологията Shell PurePlus и технологията за активни миещи присадки-  Active Cleansin. Това ни позволи да разработим наистина уникален продукт. Тези, които купуват автомобили със съвременни двигатели и искат да следват препоръките на производителите, са обнадеждени.  Спазването на спецификациите може да бъде изпълнено само благодарение на такива продукти, като  Синтетични Моторни Масла Shell Helix Ultra на основата на технологията Shell PurePlus. За собствениците на най-съвременните автомобили това е шанс да проявят допълнителна грижа за двигателя на автомобила, което увеличава неговия живот чрез намаляване на отлаганията по частите и снижаване степента на износване.
Те  осигуряват и допълнителна икономия на гориво в зависимост от вискозитета. Нашето ново базово масло, създадено по технологията Shell PurePlus-/газ-течност/,сега продължава да се усъвършенства. Ние не спираме до достигнатото и неуморно усъвършенстваме своите отлични продукти- Синтетични Моторни Масла Shell Helix Ultra.
 Синтетични Моторни Масла Shell  са уникални и  осигуряват изключителна защита на двигателя при спортно шофиране. Те оказват максимален почистващ ефект върху двигателя, посредством специални  вещества, които активно и постоянно отстраняват вредните замърсявания и наслоявания.
Синтетични моторни масла Shell Helix Ultra ви осигуряват спокойно шофиране и безпроблемно достигане на крайната Ви цел

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.