" Даниела-369" ЕООД- GSM 0887 463280

1. ТОП МАСЛА. МОТОРНИ МАСЛА SHELL HELIXShell Helix-моторни масла

1.1. Топ масла. Те съдържат активни миещи присадки, които се явяват   ключов компонент . Тези масла предпазват двигателя от износване,  не позволяват образуване на отложения по детайлите и осигуряват икономия на гориво. Но те не могат да направят това самостоятелно. Действието на присадките се осигурява от характеристиките на базовото масло.

1.2. Топ масла. Комбинация от технологията Shell PurePlus и технологията за активни миещи присадки-  Active Cleansin. Това ни позволи да разработим наистина уникален продукт. Тези, които купуват автомобили със съвременни двигатели и искат да следват препоръките на производителите, са обнадеждени.  Спазването на спецификациите може да бъде изпълнено само благодарение на такива продукти, като топ масла Shell Helix Ultra на основата на технологията Shell PurePlus. 
    Топ масла Shell Helix Ultra
1.3. Топ масла. Те  осигуряват и допълнителна икономия на гориво в зависимост от вискозитета. Нашето ново базово масло, създадено по технологията Shell PurePlus-/газ-течност/,сега продължава да се усъвършенства. Ние не спираме до достигнатото и неуморно усъвършенстваме своите отлични продукти- Синтетични Моторни Масла Shell Helix Ultra.
1.4. Топ масла. Синтетични Моторни Масла Shell Helix Ultra са уникални и  осигуряват изключителна защита на двигателя при спортно шофиране. Те оказват максимален почистващ ефект върху двигателя, посредством специални  вещества, които активно и постоянно отстраняват вредните замърсявания и наслоявания.

Топ масла. Синтетични моторни масла Shell Helix Ultra- изборът на FERRARI. 

2. ТОП МАСЛА. МОТОРНИ МАСЛА CASTROL EDGE FARFUS TO MAKE DTM DEBUTIN THE CASTROL EDGE BMW M3 DTMCASTROL EDGE | CASTROL EGYPT

Топ масла Castrol. Тези смазочни продукти са напълно синтетични. Предназначени са за високомощни съвременни леки автомобили. Произвеждат се с помощта на най-новите технологии TITANIUM FST, придавайки на масления филм допълнителна якост и здравина, благодарение на съединението с титан.
  Масла Castrol. TITANIUM FST коренно променя поведението на маслото в условия на екстремни натоварвания, формира допълнителен слой, който абсорбира/ поема/ ударите. Тестовите изпитания потвърдиха, че TITANIUM FST увеличава  2 пъти силата на масления филм, предотвратявайки разкъсването му. По този начин се намалява триенето, което довежда до максимална производителност на двигателя.
Серия моторни масла Castrol Edge допринасят съществено Вашата кола да е готова за всеки тест, независимо от условията на пътя.
Топ масла Castrol. На етикета и на самата опаковка има голямо количество символи. Бихме желали да направим кратка характеристика на техните значения.
а/ EDGE-  типова серия, напълно синтетични моторни масла на компанията Castrol. Ако на етикета видите този надпис, може да не се съмнявате, че това е напълно синтетично масло./ Разбира се, ако търговецът е надежден и с доказан имидж/ Маслата от тази серия са известни със своята надеждна устойчивост към високи и ниски околни температури.
б/ TITANIUM FST -/ Fluid Strength Technology/- това е името на тази уникална иновативна технология на Castrol.
         Топ масла. Модерните двигатели са подложени на особено тежки натоварвания. Затова, научните работници в Castrol са разработили технологията за усилен маслен филм TITANIUM FST , която увеличава силата на филма 2 пъти.
в/  C3 – класификация на маслата по ACEA / Асоциация на Европейските Автомобилни Производители / . Препоръчва се за бензинови и дизелови двигатели, а така също и за автомобили с филтри за твърди частици DPF
           Всички дизелови автомобили, които отговарят най-малко на емисионните норми EURO4, EURO5, EURO6 , са оборудвани със затворена филтърна система за частици за дизелови двигатели. В моторните масла от клас С3 се намалява съдържанието на фосфор и сяра.
г/ 5W-30- това е стойността на вискозитета на маслото. 5W- нискотемпературния вискозитет на смазочния продукт. Това означава, че е възможно безопасно студено стартиране на двигателя при температури  до минус 30 градуса по Целзий.
        Буквата W означава Winter-зима. Не забравяйте, че тази стойност от минус 30 градуса по Целзий не влияее върху загретия вече двигател. Цифрата 30- това е показател на вискозитета при високи температури. Колкото това число е по-голямо, толкова е по-висок вискозитета на маслото в двигателя при високи работни температури.