Супер Масла. Коя е фирма "Даниела - 369" ЕООД? Контакт-0887 463280

 Смазочни продукти Shell и Castrol.

 Фирма „ Даниела-369 „ ЕООД е приемник на „ Даниела „ ООД. Първите продажби на фирмата са през 1992 г като ЕТ. 

1. Супер масла.

За периода 1995-2008 г. фирмата има сключен договор за продажба и дистрибуция на моторни и индустриални масла и греси-  с Шел- България. Работата беше основно в няколко области на Североизточна България-  Разград, Търговище и Шумен. През този период фирмата постигна доста добри оперативни резултати благодарение на интензивното обучение. Шел-България организираше многобройни семинари за запознаване с новостите в бизнеса със смазочни продукти.
2. Супер масла. От 2009 г започва самостоятелна дейност като търговска фирма. Продължава да работи  това, което смята, че прави сравнително добре. Занимава се с продажба на едро и дребно на маркови смазочни продукти SHELL, CASTROL, MOBIL и CASSIDA.
Ние сме специалисти в областта на вноса от Европа на висококачествени моторни и индустриални масла SHELL, CASTROL,MOBIL  и CASSIDA. За този период сме продали над 1 млн.литри смазочни продукти.
Супер масла.
Основната цел на работещите във фирмата е да задоволява потребностите на клиентите от качествени смазочни продукти SHELL, CASTROL, CASSIDA на конкурентни цени.